Touchflow
Sabine Hahn
Virieusingel 8
5301GB Zaltbommel
0345-533203
s.hahn@touchflow.nl

 

Voeding en Gewichtsbeheersing

 

Wij leven in een uitzonderlijke situatie. De verzorging met voedsel in Nederland is gewaarborgd, de winkels staan vol en wij kunnen kopen wat wij willen, waar wij willen en wanneer wij willen. Wij zijn ons amper bewust dat dit een luxe situatie is en nemen het als vanzelfsprekend.

Bijzonder is, dat ondanks deze schijnbaar optimale verzorging, de meeste welvaartsziekten ontstaan door niet alleen teveel voedsel, maar ook door een slechte kwaliteit voedsel. Natuurlijk spelen ook andere bekende factoren hier een rol in zoals gebrek aan beweging, roken, alcohol en stress.

Steeds meer medische onderzoeken duiden erop dat wij ondanks de perfecte verzorging ondervoed zijn.

 

Niet alleen bij gewichtsbeheersing maar ook bij chronische ziekte is een verandering van het voedingspatroon strikt noodzakelijk. Hierbij bieden wij begeleiding en voorlichting op maat.

Voor veel mensen is de plotselinge overstap naar een beter voedingspatroon nogal een opgave, de stofwisselingsprocessen in het lichaam veranderen maar geleidelijk aan en het volhouden kan voor extra uitdagingen zorgen. Wij werken in dit geval met veel succes en bijzonder goede resultaten met een 9-daagse stofwisselings- en reinigingskuur. Dit programma is ontwikkeld door de Americaan Steve Hatchett.

Doel is in eerste instantie om het lichaam (en met name de darmen) te ontdoen van aangekoekte afvalstofen die in de meeste gevallen tientallen jaren de optimale opname van voedingsstoffen tegenhouden. Het tweede effect is de omschakeling van de stofwisseling door een uitgekiende samenstelling van supplementen in combinatie met Aloe Vera drank. Een begeleidend werkboekje geeft naast onze begeleiding de nodige dagelijkse ondersteuning.

Uit ervaring blijkt dat dit programma een bijzonder goed vertrekpunt voor een ander eetpatroon is. Het gaat niet om lijnen tot het bereiken van een streefgewicht, maar om een grondige en blijvende wijziging in uw eetpatroon. Door het reinigen van de darmen met Aloe Vera worden de aangeboden voedingsstoffen 3 tot 5 keer meer opgenomen wat zowel het effect van de supplementen maar ook de opname uit voeding enorm verbeterd. Het zuur-base evenwicht wordt verbeterd wat ten goede komt van alle processen in ons lichaam. Tijdens de eerste twee dagen, die het zwaarst zijn, kan honger optreden. Daarna beschikken de mensen die voor deze kuur kiezen, over enorm veel energie en hebben ze geen honger.

 

9 dagen kuren met producten van de allerbeste verkrijgbare kwaliteit en begeleiding van een ervaren natuureneeskundige therapeute kunnen de start van een nieuw leven betekenen.

Indien gewenst kan een tweede fase na de Clean 9 gedaan worden. Ook hier gaat het om een programma van verschillende afgestemde supplementen en Aloe Vera drank.  Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen.

It’s no diet, it’s a choice!

Spreekt u dit systeem aan? Vraag ernaar en stel samen met ons een plan op. Natuurlijk kunt u de box Clean 9 ook in onze webwinkel bestellen en zelf aan de slag!

 

s