Touchflow
Sabine Hahn
Virieusingel 8
5301GB Zaltbommel
0345-533203
s.hahn@touchflow.nl

Mijn verhaal

 

Waar mijn motivatie voor Touchflow vandaan komt? Dat is een persoonlijk verhaal.

 

Vlak na mijn afstuderen kregen in mijn gezin zowel mensen als dieren een aantal ziektes waar artsen geen raad mee wisten. Een goede vriendin van mij, een klassiek homeopaat voor dieren, behandelde mijn naasten toen met van die ‘belachelijke kleine korrels’. Het resultaat was verbluffend, chronische klachten verdwenen binnen enkele weken.

 

Daar wilde ik meer van weten. Ze vertelde mij dat zij ziekte zag als een blokkade in het lichaam. Die kan ontstaan door fysieke oorzaken als ziekte, een operatie, een ongeluk of bijvoorbeeld medicatie. Er zijn ook emotionele oorzaken, bijvoorbeeld een traumatische ervaring, een laag zelfbeeld of leven volgens overtuigingen die niet meer bij je passen.

 

Dit fascineerde me mateloos. Ik besloot mijn baan als bedrijfssociologe op te zeggen en een opleiding tot Heilpraktiker (natuurgeneeskundig therapeute) te volgen.

 

Aanraken en in beweging komen

 

Nu, na vele jaren in mijn eigen praktijk, steeds nieuwe opleidingen en veel gesprekken met wijze mensen, begrijp ik steeds beter hoe het werkt. Aanraken, zodat in beweging komt wat is vastgelopen.

 

Mijn manieren om volwassenen en kinderen ‘aan te raken’ zijn bloedzuigertherapie, homeopathie en voedingssupplementen, bijvoorbeeld met aloë vera en bijenproducten. Zo help ik mijn cliënten op weg naar een betere gezondheid.

 

 

Daar ligt mijn hart. En daarom heet mijn praktijk Touchflow, een combinatie van de woorden ‘aanraken’ en ‘in beweging komen’.

s