Touchflow
Sabine Hahn
Virieusingel 8
5301GB Zaltbommel
0345-533203
s.hahn@touchflow.nl

Autisme, ADHD/ADD en ASS

De behandeling van autisme, ADHD/ADD en/of ASS is mogelijk. Dankzij de Zwitserse kinderarts Dr.Heiner Frei is er een methode op maat ontwikkeld waarmee op basis van de homeopathie  behandeld kan worden. Een uitgebreide anamnese, uitvoerig gesprek met vragenlijsten, indien aanwezig verslagen en rapporten van contactpersonen (leerkrachten, kinderdagverblijf etc.) zijn belangrijke bronnen van informatie zodat een optimale middelkeuze kan plaatsvinden. Op de site van de VHAN kunt u meer informatie vinden over de methode Frei.

Wij mogen niet beweren dat autisme, ADHD en/of ASS te genezen zijn. Dit zien wij in de praktijk overigens wel gebeuren… Maar door de behandeling worden mensen toegankelijker, opener, durven zich beter open te stellen en maken weer contact met hun omgeving.

Altijd wordt de behandeling gecombineerd met het CEASE concept volgens Tinus Smits wat in deze praktijk met bijzonder goede resultaten wordt toegepast.

“CEASE Autism”

 

(citaat Tinus Smits) Een zeer effectieve methode om autistische kinderen te behandelen! Dat is mijn conclusie na meer dan 300 autistische kinderen te hebben behandeld, van welke ernst dan ook. In de praktijk bleek autisme een stapeling van verschillende oorzaken te zijn, waarvan bij zo’n 70-80% van de kinderen vaccinaties mede verantwoordelijk zijn, bij 80-90% van deze kinderen zijn ook toxische medicijnen en andere stoffen betrokken en bij ongeveer 5% zijn ook doorgemaakte ziektes van de ouders of het kind zelf betrokken. Welke stoffen uit de voeding en het milieu een rol spelen wordt nog onderzocht. Op het ogenblik wordt onderzocht of aspartaam, glutamaat, roken tijdens de zwangerschap en weekmakers uit plastics invloed hebben op het ontstaan van autisme. Met isotherapie, een vorm van homeopathie die de toxische stoffen als een homeopathisch medicijn gebruikt, kan de verstorende werking op het kind weer uitgewist worden.”

 

CEASE Therapie

De behandeling van kinderen met autisme (of gedragsstoornissen of ADD) en zelfs van volwassenen heeft zich de laatste drie jaar uitgekristalliseerd en heeft de naam CEASE Therapie gekregen, wat staat voor Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression. Stap voor stap worden alle oorzakelijke factoren (vaccins, reguliere medicatie, intoxicaties, ziektes, etc.) ontstoort met de homeopathisch verdunde en gepotentieeerde stoffen die het autisme veroorzaakt hebben. Meestal worden vier verschillende potenties gebruikt, de 30K, de 200K, MK en XMK om de energie van de patient van de afdrukken van de toxische substanties of ziektes te ontdoen.

Deze praktijk maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van goed opgeleide en ervaren CEASE-therapeuten. Er is dagelijks onderling contact zodat kennis en ervaring razendsnel gedeeld kunnen worden.

Lees meer over de behandeling van Skip (met grote dank aan zijn ouders):

Testimonial Skip (3 jaar)

Begin januari 2018 kwam ik bij Sabine Hahn van Touchflow. Ons zoontje Skip zat toen op een observatiegroep wegens vermoedelijk autisme. Via via hoorde ik over Cease Therapie. En toen ik me daarover inlas, herkende ik veel in het verloop van Skips ontwikkeling na de BMR-vaccinatie. Hij was namelijk altijd een blij, open, energiek en ondernemend ventje. Liep qua motoriek ver vooruit op andere leeftijdsgenootjes en was leergierig. Na de BMR werd hij langzaamaan steeds introverter en passiever. Hij zat in zijn eigen wereldje, was lusteloos en stopte met praten. Er was geen interactie met onze peuter.

Dankzij de Cease Therapie hebben wij Skip weer terug! Het was echt een wonder hoe snel hij, tijdens deze kuur van 8 weken, opknapte. De eerste 2 weken dachten wij dat het alleen maar erger werd, omdat hij veel emotionele pieken had en slecht sliep. Daarna merkten wij dat hij steeds meer initiatief begon te nemen tot communicatie; er was oogcontact, hij ging oefenen met praten, liep zelf op mensen af om te groeten en probeerde grapjes te maken. Zijn broertje (die nu bijna een jaar is) kreeg ineens aandacht van hem, terwijl hij altijd genegeerd werd. Skip sliep plots de nacht door; leek zijn prikkels beter te verwerken. Zijn balans werd beter, stond letterlijk en figuurlijk steviger op zijn benen. Hij was weer vrolijk; danste, sprong en zong de hele dag. Hij werd minder passief; ging uit zichzelf spelen met speelgoed, en had daarbij ook fantasiespel. Daar waar hij nooit met zijn handen in het zand of de klei wilde zitten, deed hij dat nu zonder aarzelen. Zijn zenuwen bedaarden; zijn ontlasting werd vaster (hij vroeg zelfs af en toe of zijn luier uit mocht) en beet niet meer op zijn nagels. Hij is weerbaarder en zelfverzekerder. Je merkt dat hij zich een stuk veiliger voelt in ‘de grote boze wereld’. Voorheen wilde hij constant bij zijn moeder zijn, nu gaat hij bij andere kindjes thuis spelen en vraagt erom naar school te gaan. Ook wil hij ineens stoeien met zijn vader, lekker wild en alle remmen los.

Op het kinderdagverblijf zeggen ze steeds wat een heerlijk ventje het is. Dat hij heel gevoelig, maar wél leerbaar is. Zowel cognitief als communicatief gaat hij iedere dag vooruit. Wij wisten niet wat we meemaakten…misschien is hij niet eens autistisch? Wij hebben weer vertrouwen in de toekomst, nu we onze zoon zien lachen en ontwikkelen. Want dat is immers het belangrijkste in het leven.

Wij kunnen iedereen die er ook maar enigszins aan twijfelt aan de werking van deze therapie aanbevelen het te proberen. Baat het niet dan schaadt het niet.

Aan Sabine: wij zijn je eeuwig dankbaar!

 

Groet,

R. en I.

(namen zijn uiteraard bekend)

 

 

s