Touchflow
Sabine Hahn
Virieusingel 8
5301GB Zaltbommel
0345-533203
s.hahn@touchflow.nl

De ervaring van cliënten

 

Hieronder leest u enkele ervaringen van cliënten.
Heeft u zelf een ervaring die u met andere bezoekers van deze website te delen,
dan bent u van harte uitgenodigd om deze te sturen via het contactformulier op de website.

vrouw, 46 jaar, menstruatieproblemen/PMS (behandeld met CEASE-therapie)

Ik weet niet wat ik mee maak, het is de eerste keer in maanden dat ik geen hoofdpijn had. Ik moest vaak huilen om niets, heel snel geirriteerd, alles kon teveel zijn. Ik menstrueerde de laatste tijd om de twee weken met enorm veel bloedverlies en moeheid. Ik ben nog wel moe maar mijn hooft is helderder en ik ben er weer bij. Ook met mijn dochter kan ik veel rustiger omgaan. Ik heb een korrelkuur gekregen nadat wij wat andere dingen geprobeerd hebben en nu gaat het allemaal in een keer veel beter!

 

jongen, 9 jaar, bedplassen, gedragsproblemen (behandeld met CEASE-therapie en homeopathie)

Onze zoon zat helemaal niet lekker in zijn vel. Hij is 9 jaar oud en plaste nog steeds in bed, waar hij zelf ook erg veel last van had. Vaak kon hij zich geen houding geven, had een enorm grote mond en deed brutaal tegen ons als ouders. Hij had wel veel vriendjes en op school liep het allemaal best goed. Hij was absoluut een binnenvetter en kon zich geen houding geven, steeds maar ruzie met zijn zus. Ik werd er helemaal gek van! Vaak had hij problemen met zijn oren. Wij zijn nu 3 maanden bezig. Zijn vaccinaties worden ontstoord. Hij plast niet meer in bed, hij wordt veel opener en vraagt mij weleens of wij even kunnen praten als hij ergens mee zit. Heerlijk! Ik kan hem dingen uitleggen en hij snapt het ook. De oorlog met zijn zus is nagenoeg voorbij, soms spelen zij zelfs gezellig samen. Van zijn oren heeft hij geen last meer, alleen soms met zwemmen. Er is veel meer rust in huis en hij heeft veel minder last van depressieve gedachten (ik ben niks, ik kan niks, niemand houdt van mij). Wij zijn er nog niet maar als ik nu zie welke stappen wij de laatste periode gemaakt hebben dan teken ik ervoor!

 

jongen, 2 jaar, eczeem (behandeld met CEASE-therapie en Causolyt)

Onze jongste zoon heeft altijd al problemen gehad, iedere keer longklachten, oorontstekingen en enorm veel last van eczeem. Zijn bedje zat soms helemaal onder het bloed! Hij heeft nog nooit doorgeslapen, het is gewoon zielig om te zien. Er is een spray voor hem gemaakt en de vaccinaties zijn ontstoord. Reeds na 6 weken sliep hij ineens door! Op het kinderdagverblijf zeiden ze ook dat hij veel rustiger was en lekkerder in zijn vel zat. Zijn huid is nu helemaal gaaf, wij hebben gewoon een heel ander kind. Ineens begint hij ook te praten! Wij laten toch maar buisjes plaatsen omdat zijn gehoor door al die ontstekingen niet goed is maar wij zijn erg blij met de resultaten die wij in deze korte periode mochten boeken.

 

moeder van S., jongen, 18 jaar, hooikoorts (behandeld met CEASE-therapie en Causolyt)

Als peuter was S. al bekend met astmatische klachten, waarvoor hij jarenlang traditionele medicatie gebruikt heeft (allerlei ‘puffers’). Hij groeide in de loop der jaren over de ergste klachten heen en de medicatie werd gelukkig steeds minder en uiteindelijk afgebouwd. Wel werd de hooikoorts waar S. al langer last van had steeds erger….Van het voorjaar tot en met augustus kon hij niet zonder zijn hooikoortspilletjes… Als hij ze vergat kon hij buiten niets doen omdat hij geen ‘adem had’ . Twee jaar geleden tijdens het hooikoortsseizoen gaf S. (toen 16) aan dat hij genoeg had van de pilletjes, vooral omdat hij zich steeds suffer voelde wanneer hij ze gebruikte. In die tijd was S. ook lusteloos, niet fit, mopperig, niet gezellig. Dat gecombineerd met de puberteit gaf veel strubbelingen thuis. Toen wij, ouders, en hij zelf er genoeg van hadden zijn we bij Sabine zijn terecht gekomen. Zij heeft een uitgebreide anamnese afgenomen en een causolyt voorgesteld. Verder heeft hij ook een behandeling gehad om de bij- effecten van zijn  inentingen weg te nemen.

Die combinatie heeft hem al heel snel enorm goed gedaan. Zeker ook in combinatie met de gesprekken die we met Sabine hebben gehad. Het is echt een holistische benadering van een probleem!! S. heeft in het begin veel en consequent zijn pufje gebruikt, dat wordt nu steeds minder. Zijn fysieke en mentale conditie zijn echt vooruit gegaan, én……hij heeft vorig jaar nauwelijks last van hooikoorts gehad!

 

moeder van M., jongen, 15 jaar (behandeld met CEASE-therapie in combinate met Causolyt)

Door de goede ervaringen die we met S. hadden, was de volgende stap met M. gemakkelijk genomen. M. heeft (had) dezelfde astmatische klachten als zijn oudere broer, dezelfde puffers, met een vergelijkbaar verloop. Waar S. hooikoorts ontwikkelde met alle strubbelingen die daarbij hoorden, kreeg M. steeds meer last van eczeem. Toen we dit aan Sabine lieten zien ging ze bij M. op vergelijkbare wijze aan de slag als bij S. Bij M. was alleen meer ontgifting nodig, omdat naast de inentingen ook de effecten van de verdoving bij zijn geboorte (via een keizersnede) nog in zijn systeem aanwezig waren. Inmiddels zit M. midden in zijn behandelsessies, waar ook zijn totale fysieke en mentale conditie en zijn gedrag aan bod komen! Naast de enorme verbeteringen van zijn eczeem-klachten zien we het grootste gedeelte van de tijd een puber die veel beter in zijn vel zit en die het veel gemakkelijker en gezelliger heeft! Waar wij ook veel aan hebben gehad was het bezig zijn met voeding, voedseladditieven zoals aspartaam en MSG (E621) en wij kijken nu heel goed wat wij eten en wat er in zit.

vrouw, 56 jr, preventief (behandeld met programma volgens haarmineraalanalyse)

Ik had eigenlijk geen klachten maar wilde preventief ook zorgen dat ik gezond blijf. De haaranalyse vond ik wel interessant omdat ik daardoor precies inzicht kreeg in wat er allemaal “rechtgezet” moest worden in mijn lichaam. Wel maakte ik me zorgen over al die grijze vullingen in mijn mond en uit de test kwam ook dat ik teveel kwik in mijn lichaam had.

Ik heb net de tweede test gedaan en ben dus 7 maanden bezig met het programma te volgen. Resultaat: Ik slaap door terwijl ik eerst iedere nacht rond 4 uur wakker werd. ’s morgens geen pijnlijke gewrichten meer na het opstaan, een pijnlijke plek in mijn borst is verdwenen, ik heb nooit meer hoofdpijn, mijn gewicht wordt vanzelf langzaam minder, ik houd geen vocht meer vast, ik heb enorm veel energie en vind het nu zonde om ’s avonds op de bank neer te ploffen omdat ik nog zoveel zin heb om wat doen. Vroeger was ik na een werkdag wel uitgeteld en nu heb ik nog zin om wat te rommelen, filmpjes te maken op de pc enzovoorts. Mijn ontlasting vond ik altijd goed, maar nu weet ik pas wat echt goed is. In het begin vond ik het lastig om iedere dag al die pillen te slikken maar het went en als ik nu zie wat er allemaal is veranderd dan heb ik het er dik voor over. Ik ga zeker nog een jaartje door, bedankt voor alles!

 

baby, 8 maanden, reflux (behandeld met CEASE-therapie)

Klachten: overgeven na elke maaltijd, achterover strekken, niet rustig op schoot zitten, veel pijn en krampjes, nooit echt slapen, hazenslaapjes met wakker worden van de buikpijn om de zoveel minuten. Wij wisten niet meer waar het het moesten zoeken, de specialist in het ziekenhuis gaf aan dat onze jongste reflux klachten heeft en het maagklepje niet goed zou sluiten. Maar de medicijnen die we hebben geprobeerd hielpen helemaal niet, andere voeding geprobeerd, koemelkvrij en met rijstebloem werkte ook niet. Toen kwamen we viavia bij Sabine terecht. Zij heeft getest dat de prikken de oorzaak waren van al onze problemen maar dat wilden wij eerst niet geloven. Baat het niet dan schaadt het niet dachten wij en gingen aan de slag. Al na 1 week zagen wij enorme veranderingen, en toen de kuur na 4 weken af was hadden wij al een heel ander kind!! Wij moesten hem wel nog een keertje herhalen en nu zijn we 6 maanden verder met een gezonde vrolijke jongen, die slaapt, lekker en ontspannen eet, graag wil kroelen en op schoot zitten. Niks meer aan de hand! Laatst waren we nog op controle bij de kinderarts en hebben verteld wat er aan de hand was. Hij geloofde ons niet en zei dat het vaak zomaar in een keer over kan gaan. Wij weten wel beter en kunnen deze behandeling alleen maar aanbevelen aan andere ouders. Bedankt voor de goede zorg, als er iets is komen wij zeker terug! En vaccineren doen we nu alleen maar nog onder begeleiding van jouw korreltjes.

man, 48 jr. tennisarm (bloedzuigers)

Ik heb maandenlang slecht geslapen met pijn in mijn arm, pijnstillers en fysiotherapie gehad en niets hielp. In tegendeel, het begon alleen maar erger te worden en de medicatie moest ik steeds verhogen. Op een gegeven moment kwam iemand met het verhaal, ik heb zo’n therapie gehad en die vertelde het. Mijn eerste reactie was “ieh, dat doe ik niet” en na twee slapeloze nachten ben ik gaan googelen. En de derde slapeloze nacht dacht ik van ” veel erger kan het niet worden, dus ik ga het gewoon doen.” De eerste behandeling was raar en onwerkelijk omdat het gewoon niet normaal is dat zoeits op je lichaam zit. Ik heb van de behandeling zelf geen klachten over gehouden en merkte gedurende de volgende weken dat de nachten zonder pijn verliepen en vooral de dagen, ondanks mijn zwaar beroep. De pijn bleef steeds verminderen. En nu proberen we met de tweede behandeling de rest van de klachten nog weg te krijgen. Na de eerste behandeling zijn de klachten ongeveer met twee derde verminderd. De boodschap is: ga het ongeacht alles wat je erover denkt of voelt, zeker doen, het helpt!

man, 43 jr., whiplash (bloedzuigers)

 

Ik had een ongeluk, gewoon mijn kop op een rare manier gestoten, daardoor had ik een whiplash. Ik kon mijn nek niet meer bewegen. Viavia kwam ik hier terecht en dacht ook eerst van “iieh”. Een dag na de behandeling was ik pijnvrij en kon mijn nek weer bewegen! De chiropractor was ook verbaasd over het resultaat van een enkele behandeling en hij kon er veel beter mee werken. We zijn er nog niet en ik zeg tegen iedereen: ” baat het niet, schaadt het niet, gewoon proberen!” Het is niet vies, je hebt alleen zo’n eng idee dat die beesten over je lijf kruipen maar dat is niet zo. Het is alleen een eng idee.

 

vrouw, 62 jr, koordirigente, slijmbeursontsteking re schouder (bloedzuigers)

Een dirigent moet veel de armen bewegen, kleine en grote bewegingen kunnen maken. Dat gaat lastig als je een acute slijmbeursontsteking hebt. Dat overkwam mij toen ik op een zondag “op de bok” stond. Ik kon op het laatst alleen nog maar bewegen met mijn rechterarm door mijn elleboog tegen mijn lichaam te drukken en het enige dat ik nog kon bewegen was mijn hand. Gelukkig verliep de voorstelling goed. Onmiddelijk Sabine geappt bij thuiskomst en disndag middag om 16 uur zaten er 6 bloedzuigers zich vol te zuigen op mijn rechterschouder. De volgende dag om 16:00 uur was alle pijn weg! Ik kan weer breeduit dirigeren, super! Mijn suggestie: laat een acute ontsteking direct behandelen en je bent van pijn en ontsteking direct af. En je voorkomt dat je een heleboel slechte medicatie moet slikken. Bloedzuigers zijn niet eng, het zijn kleine beestjes die zich volzuigen met jouw bloed, meer niet. Probeer het maar eens!

 

paard, arabier (19 jaar) met zwelling achterbeen na trauma (bloedzuigers)

In de zomer van 2015 heeft mijn -toen 17 jarige- arabieren merrie een kapotte oppervlakkige buigpees opgelopen door een slippertje in het bos. Na een aantal echo’s, tubes compagel en dierenartsbezoekjes konden we na 9 maanden koelen en stappen weer rustig op bouwen. Dit heeft ook ruim een half jaar geduurd. Helaas was het van korte duur en werd het weer warm en dik. Dit is eigenlijk niet meer over gegaan. Uiteindelijk naar een andere stal gegaan waar ik de tip van iemand kreeg om me eens te verdiepen in de bloedzuigers. Uiteindelijk heb ik haar laten behandelen met de bloedzuigers, met het idee dat het vast niet zou helpen. Tot mijn verbazing is het na de behandeling geen dag meer warm of dik geweest en loopt ze weer helemaal goed. Zelfs na hele intensieve inspanning blijft haar been heel rustig en blijft het gelijk aan haar andere been. Dit was dus blijkbaar het zetje wat we nodig hadden. We gaan weer helemaal de goede richting op en we zijn heel blij dat we dit hebben gedaan!

s