Touchflow
Sabine Hahn
Virieusingel 8
5301GB Zaltbommel
0345-533203
s.hahn@touchflow.nl

Wie zijn onze cliënten?

In onze praktijk begeleiden we volwassenen en kinderen uit het hele land. Onze cliënten hebben een paar dingen gemeen: ze staan open voor behandelwijzen die wel zijn bewezen en onderzocht, maar nog niet altijd algemeen bekend zijn. En ze nemen zelf verantwoordelijkheid voor hun gezondheid.

 

 

Welke klachten?

 

De aard van de klachten waarmee mensen bij ons komen is heel divers. We krijgen te maken met acute klachten zoals sportletsels, rugklachten, pijnklachten, gevolgklachten van operaties en littekens en met chronische klachten zoals burnout, spijsverteringsklachten, reumatische aandoeningen, artritis, artrose, frozen shoulder, golfarm, tennisarm, migraine, allergieën of de gevolgen van vaccinaties. 

Ook voor veel andere klachten werkt onze aanpak.

 

Hoe werken we?

 

Bij Touchflow werken we op 2 manieren. We behandelen onze cliënten met bijvoorbeeld hirudotherapie of homeopathie, en we begeleiden ze bij het achterhalen van de oorzaak van hun klachten. Daardoor kunnen ze de verantwoordelijkheid nemen om iets in hun leven te veranderen. Bijvoorbeeld beter omgaan met stress, meer of anders bewegen, anders gaan eten of positieve gebeurtenissen meer waarderen. 

 

Deze gecombineerde aanpak draagt bij aan blijvende verbeteringen.

 

Kennismaken?

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact op via 0345 – 533 203 of het contactformulier. U kunt vandaag al een eerste stap zetten op weg naar een betere gezondheid.

 

 

 

 

 

 

s