Touchflow
Sabine Hahn
Virieusingel 8
5301GB Zaltbommel
0345-533203
s.hahn@touchflow.nl

Celine magneetveldtherapie

De basis van alles leven is de cel, een menselijk lichaam bestaat uit 70-100 biljoen cellen die allemaal verschillende specialisaties hebben. Kern van dit ingenieuze samenspel is communicatie en co-ordinatie. Iedere gedachte, iedere zenuwprikkel, hormonen, stofwisselingsprocessen, alles is afhankelijk van het communicatieve vermogen van de cellen. Opname van stoffen zoals zuurstof en voedingsstoffen worden via elektromagnetische energie gestuurd. Alleen een goede elektromagnetische regulatie en co-ordinatie van alle functies maakt leven mogelijk.

Bij energiegebrek of een gebrekkige stofwisseling functioneren in eerste instantie de cellen minder goed, de tweede stap zijn dan beschadigingen, verzwakking van klieren en organen. Het organisme raakt uit zijn evenwicht.  Door de inzet van magneetveldtherapie trachten wij het organisme te ondersteunen in het optimale functioneren van de celcommunicatie. De effecten: verbetering van de zuurstofopname, verbetering van de viscositeit van het bloed, stimulatie van de celstofwisseling en cel-regeneratie, verbetering van het zuur-base-evenwicht, stimuleren van het immuniteitssysteem, balans in de energiehuishouding, enorme verbetering van de ontgifting van het lichaam.

In bijzondere gevallen geven wij het Celine-systeem tegen een huurbedrag mee naar huis zodat dagelijks behandelen makkelijker voor de cliënt is.

s